Blog

__
29 Octombrie 2022

Ce ziceți de o plăcintă delicioasă cu dovleac pregătită în familie, cu cei mici ai casei, bineînțeles, folosind ingrediente naturale?

Citește mai mult
02 Septembrie 2022

De câțiva ani, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Mănăstirea Turnu a reușit să inițieze mai multe proiecte ce susțin ideea unei comunități unite, care să le ofere celor din jur o viață cu mai puține frământări. Pas cu pas, cu implicarea obștii și a apropiaților mănăstirii care au arătat o reală dragoste pentru semenii lor, s-au putut obține rezultate peste așteptări, proiectele dezvoltate fiind un adevărat sprijin pentru cei aflați în nevoie.

Citește mai mult
18 August 2022

Încântătoarea lavandă cu flori vesele și parfum relaxant! Este neîndoielnic o plantă minunat creată de Dumnezeu, care în măreția Sa a înzestrat-o cu frumusețe, mireasmă deosebită și proprietăți curative excepționale.

 

Citește mai mult
01 Iulie 2022

Mierea este mai mult decât un îndulcitor 100% natural, este un super aliment bogat în vitamine, minerale și macronutrienți necesari pentru buna funcționare a organismului.  Proprietățile mierii sunt mult superioare zahărului, ceea ce dovedește încă o dată că natura creată de Dumnezeu este superioară oricărei invenții umane.

Citește mai mult
06 Iunie 2022

Pentru cei care sunt în căutarea unui gust răcoritor, siropul de soc de la Turnu este o soluție ideală. Acesta este un preparat naturat realizat prin macerarea la rece a florilor de soc în miere.

Citește mai mult
03 Mai 2022

Bătrânii noștri au cunoscut beneficiile plantelor, de aceea săpunurile aveau efect benefic asupra pielii. Același target de atins l-a avut și săpunul natural Miropia. A avut succes.  Săpunul natural este fabricat cu grijă, obținandu-se prin metoda de saponificare la rece.

Citește mai mult