Blog

__
04 Aprilie 2022

Plantele medicinale au fost întrebuințate de oameni din cele mai străvechi timpuri. Înaintea apariției medicinei moderne, plantele ofereau cele mai bune remedii pentru afecțiuni diverse. Majoritatea dintre acestea sunt folosite și în prezent, sub diverse forme, în special preparate ca infuzii și ceaiuri.

Citește mai mult
29 Aprilie 2022

Un adevărat ”aliment minune”, mierea este folosită încă din antichitate atât pentru consum, cât și  pentru proprietățile sale miraculoase în domeniul medical sau cosmetic. Numai în Vechiul Testament, mierea este menționată de peste 60 de ori.

Citește mai mult
03 Mai 2022

Bătrânii noștri au cunoscut beneficiile plantelor, de aceea săpunurile aveau efect benefic asupra pielii. Același target de atins l-a avut și săpunul natural Miropia. A avut succes.  Săpunul natural este fabricat cu grijă, obținandu-se prin metoda de saponificare la rece, folosindu-se exclusiv matrițe de lemn pentru a se realiza un proces de saponificare lent, cu randament ridicat. Săpunurile nu conțin conservanți, coloranți sau parabeni, acțiunea, culoarea și parfumul lor datorându-se în întregime numai ingredientelor naturale.

Citește mai mult