Politica de livrare și retur

__

Societatea noastra depune toate eforturile pentru ca descrierea pe Site a Produselor sa fie cat se poate de precisa.
Daca un produs oferit pe Site este diferit fata de descrierea acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile de mai jos ale politicii de returnare a produselor in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Clientul va informa despre intentia de returnare, prin e-mail sau apel telefonic in 14 zile CALENDARISTICE conform OUG 34/2014, de la primirea produselor, specificand numarul comenzii care a insotit produsele la livrare.

Astfel, la retur, sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate.

Nu se admit la retur:

  • Produse care au ambalajul desfacut;
  • Produse care au fost testate/utilizate;
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse;
  • Produse achizitionate de la alte magazine;
  • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de bacterii prin transferul produsului altei persoane.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa se afle in exact aceasi stare in care au fost receptionate de catre client. Ne rezervam dreptul de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate si nu corespund conditiilor de retur. Taxele tur-retur in acest caz cad in sarcina clientului. In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face in cel mult 10 de zile de la receptia produselor.

Taxele de retur sunt suportate de catre client si achitate in avans, cu exceptia cazurilor in care produsul este deteriorat la primire sau primiti un alt produs fata de cel comandat de dvs, in aceste cazuri taxa de transport fiind suportata de catre noi.
Nu acceptam colete cu plata ramburs al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru coletele pierdute sau deteriorate la transport.