Termeni și condiții

__

 

Înainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile Generale de Vanzare.

Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte informatii mentionate in cuprinsul prezentului document.

S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acest document fără o notificare prealabilă sau ulterioară. Versiunea actuală poate fi citită accesând link-ul “Termeni și Condiții” din partea de jos a paginilor Site-ului.

1. Despre noi
Site-ul este oferit de TURNU APIPLANT SRL cu sediul în localitatea Târgșoru Vechi, județul Prahova, Mănăstirea Turnu, înregistrată în Registrul Comerțului cu numărul J29/1438/2011, având cod unic de înregistrare RO29140428, cont lei – RO94CECEPH0130RON0965871 deschis la CEC Bank, Sucursala Ploiești – Prahova.

Mijloacele prin care ne puteti contacta sunt următoarele:
• Prin telefon la numărul: 0786 129 509
• Prin mail la adresa: contact@delamanastire.ro, pentru informații despre produse, respectiv întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata și livrare, sesizări, etc.

2. Despre Site și Produse
Prin intermediul Site-ului este oferit utilizatorilor un serviciu e-Commerce prin care pot intra în posesia produselor afișate, fabricate și comercializate sub marca Miropia. Achiziția acestora se face pe baza comenzilor primite prin Site sau prin e-mail.

Produsele includ cosmetice naturale și suplimente alimentare, produse de băcănie obținute din culturi proprii, toate fiind avizate DSP și DSV.

Termenul de valabilitate este diferit în funcție de tipul de produs, conform legislației în vigoare.

3. Consideratii generale
S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca:

1) Marimea si forma produselor pot fi percepute diferit in imaginile disponibile pe pagina web fata de realitate, insa S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. furnizeaza informatii complete privind caracteristicile produselor in descrierile prezentate pentru fiecare produs in parte, inclusiv cantitatea acestora.

2) Culorile produselor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, calibrarea monitorului sau display-ului telefonului dumneavoastra.

fotografiile si imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a acestuia.

3) Produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. sa nu poata livra total sau partial o comanda. De asemenea, S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare, in orice moment.

S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. depune toate eforturile pentru a livra produsele solicitate de cumparator in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in e-mailul cu detalii despre livrare. Mentionam ca toate informatiile oferite cu privire la livrare pe website, la telefon sau prin e-mail sunt doar cu titlu estimativ, bazate pe estimarile firmelor de curierat partenere si, de aceea, pot varia de la caz la caz.

S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.

Comunicarea cu personalul www.delamanastire.ro se poate realiza prin interactiunea telefonică directa cu acestia sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Nu este permisa utilizarea acestui website in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest website, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.

Desi depunem toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, nu putem garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Va rugam sa aveti in vedere ca folositi site-ul pe riscul propriu, S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze dispozitivul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a produselor, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

4. Înregistrarea ca Utilizator
Site-ul poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

Pentru a beneficia, însă, de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor afișate sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (denumit în continuare „Utilizatorul”). Înregistrarea presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor și a Politicii de Confidențialitate.

Folosind acest Site, sunteți responsabil cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de Utilizator și pentru toate operațiunile efectuate din respectivul cont.

Înregistrarea ca Utilizator presupune completarea unui formular cu date personale, precum numele, prenumele și adresa de e-mail, care să permită identificarea dumneavoastră. Pentru a lua cunoștință despre informațiile colectate prin intermediul Site-ului, despre modul în care sunt folosite, precum și despre drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră, vă rugam să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate.

5. Plasarea comenzilor
Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui client. Pentru motive justificate S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acelor clienti in cazul carora se considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe site, actiunile sale ar putea perturba sau prejudicia in orice fel activitatea S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. sau a celorlalti clienti, cu informarea in prealabil a acestuia a motivelor care au condus la aceasta restrictie.

Prin lansarea unei comenzi pe www.delamanastire.ro, clientul este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online. In momentul plasarii comenzii, clientul este de acord cu termenii si conditiile expusi in aceasta sectiune.

Acceptarea comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea societatii noastre catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Nu consideram in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Asadar, contractul intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre companie.

6. Politica de livrare
Produsele comercializate de S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

Livrarea Produselor se face prin curierat rapid, în toată țara, la adresa furnizată de Utilizator în momentul realizării comenzii. Utilizatorul trebuie să furnizeze în momentul plasării comenzii adresele de facturare și de livrare complete și corecte.

Termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucrătoare) de la data la care Utilizatorul primește prin e-mail factura – în cazul plății în sistem ramburs, sau de la data la care Utilizatorul trimite Societății confirmarea plății facturii – în cazul plății prin transfer Internet Banking.

In cazul in care S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, aceasta poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a contractului sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii. Astfel, asigurati-va ca lasati un numar de telefon valid si corect pentru ca operatorul nostru sa poata lua legatura cu dvs. Compania de curierat nu accepta numere de telefon fix sau internationale. Va rugam asigurati-va ca ati completat formularul cu adresa completa, dupa caz (strada, numar, bloc, scara, apartament, etaj, interfon, diverse specificatii – magazin, firma, cabinet specializat, etc). Ne rezervam dreptul de a intarzia/anula comenzile cu adresa incompleta pana la furnizarea de catre client a datelor lipsa.

Societatea va face tot posibilul pentru efectuarea livrării în termen de 78 de ore (3 zile lucrătoare) de la data menționată în paragraful anterior. Totuși, nu suntem responsabili de întârzierile de livrare ce au fost provocate de către un terț sau de o cauză imprevizibilă.

Utilizatorul are dreptul și obligația de a verifica coletul primit în prezența agentului curierului. În cazul în care se constată deteriorări de orice natură a produselor sau produse lipsă din colet, se va întocmi un proces-verbal care se va semna atât de către utilizator, cât și de curier, iar coletul va fi returnat pe cheltuiala Societății. În urma returului se vor trimite din nou produsele comandate sau utilizatorul va fi despăgubit cu suma aferentă comenzii respective.

Procesarea comenzilor ce includ produse al caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

7. Orar de livrare
Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate fizic (prin curier), la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Termenul de livrare pentru produsele fizice este de 78 de ore (3 zile lucrătoare) din momentul confirmarii comenzii.

Avand in vedere ca folosim un serviciu externalizat, NU putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumita ora sau la o anumita data. De asemenea, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera. Termenul de livrare este in general de maxim 5 zile din momentul expedierii coletului, insa acesti termeni pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii, sarbatori sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

In cazul unor taxe de curierat ce depasesc tariful standard de transport in valoare de 25 lei, pentru localitati aflate in afara ariei de acoperire a serviciului de curierat, clientul va fi informat cu privire la situatie si i se vor pune la dispozitie solutiile prin care va putea intra in posesia bunurilor precum si tarifele aferente. In astfel de situatii se vor pune la dispozitia clientului optiuni de livrare a comenzi prin posta sau alt serviciu de curierat, comunicandu-i-se tarifele aferente fiecarei optiuni prezentate.

8. Politica de anulare si retur
Societatea depune toate eforturile pentru ca descrierea pe Site a Produselor să fie cât se poate de precisă.

Dacă un produs oferit pe Site este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteți returna respectând prevederile de mai jos ale politicii de returnare a produselor și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Clientul va informa despre intentia de returnare, prin e-mail sau telefonic in 14 zile CALENDARISTICE conform OUG 34/2014, de la primirea produselor, specificand numarul comenzii care a insotit produsele la livrare.

Astfel, la retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate.

Nu se admit la retur:

· Produse care au ambalajul desfacut;

· Produse care au fost testate/utilizate;

· Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse;

· Produse achizitionate de la alte magazine;

· Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de bacterii prin transferul produsului altei persoane.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să se afle in exact aceeasi stare in care au fost receptionate de catre client. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și nu corespund condițiilor de retur. Taxele tur-retur in acest caz cad in sarcina clientului. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face în cel mult 10 de zile de la receptia produselor. Taxele de retur sunt suportate de către client si achitate in avans, cu exceptia cazurilor in care produsul este deteriorat la primire sau primiti un alt produs fata de cel comandat de dvs, in aceste cazuri taxa de transport fiind suportata de catre noi.

Nu acceptam colete cu plata ramburs al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru coletele pierdute sau deteriorate la transport.

9. Modalitati de plata
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. S.C. TURNU APIPLANT S.R.L. va emite catre client o factura pentru produsele ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Plata se face numai în moneda națională si se poate efectua prin următoarele modalități:

· Plata in sistem ramburs (plata la primirea coletului, în lei, integral);

· Plata cu cardul (expedierea comenzii se face doar după confirmarea plății);

10. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile Produselor afișate pe Site reprezintă prețurile finale la care se adaugă costurile de livrare prin curierat rapid, după caz. Acestea pot fi modificate fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

Taxa de curierat pentru livrarea în țară a produselor comandate este de 17 lei cu TVA inclus. Pentru a beneficia de transport gratuit, valoarea minimă a comenzii trebuie să fie de 250 lei.

11. Procedura de cumpărare
Pentru a cumpăra și a intra în posesia Produselor este necesară parcurgerea următoarelor etape:

· Alegerea și comandarea Produselor;

· Completarea tuturor informatiilor necesare livrarii si facturarii;

· Alegerea modalitatii de plata a Produselor;

· Livrarea Produselor.

12. Stocuri și garanții
Produsele sunt disponibile in stoc dar pot exista situatii de out of stock (stoc zero) pentru cele cu miscare lenta. In functie de solicitari, se asigura refacerea stocurilor. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

Produsele cu livrare fizica (prin curier) sunt originale, sigilate și sunt însoțite de chitanta (eliberată de firma de curierat) – document care constituie dovada plății.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

12. Legislația aplicabilă
Serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sunt guvernate de dispozițiile legilor române aplicabile în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Societății. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiul respectiv se va supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de la sediul Societății.

13. Modificări. Recomandări
Societatea își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și informațiilor despre Produsele prezente pe Site, de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de Produse, fără o înștiințare prealabilă. Informațiile despre Produsele prezente pe Site și fotografiile aferente au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală, putând exista diferențe între acestea din urmă și produs. Informațiile respective nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau ale oricărui personal medical calificat.

Înaintea achiziționării oricărui produs Miropia sau comercializat pe Site, este recomandat să citiți cu atenție informațiile de folosire ale produsului respectiv.

14. Obligatiile cumparatorului
1) Sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;

2) Sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat administratorului; contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

15. Obligatiile vanzatorului
1) Sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;

2) Sa livreze produsele in cel mult 14 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;

3) Sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta din TERMENI SI CONDITII.

16. Litigii
TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca din localitatea in care administratorul isi are sediul.

17. Indicații de păstrare a produselor
Va rugam sa respectati indicatiile de pastrare specificate pe eticheta fiecarui produs in parte. Pentru a preveni aparitia situatiilor in care produsul isi poate modifica mirosul, culoarea sau compozitia, evitati sa lasati produsul cu ambalajul deschis o perioada de timp indelungata. Produsele se recomanda a se inchide ermetic imediat dupa folosire. De asemenea, depozitarea produselor cosmetice trebuie sa se faca in locuri cu temperatura constanta, ferite de lumina directa a soarelui sau de umezeala excesiva. Daca nu ati respectat aceste indicatii si produsul capata un miros sau o culoare suspecta, va recomandam sa nu il mai folositi.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termenii si a Conditiilor de utilizare a magazinului online, va rugam sa ne contactati pe mail la contact@delamanastire.ro sau la telefon: 0786 129 509.