Imunomel

Preț: 25.00 Lei

(0)

Stoc: Indisponibil

Cod produs: PA004

Gramaj: 199 ml

100% NATURAL

Susține sistemul imunitar și apărarea naturală a organismului prin aport suplimentar de vitamina C; ajută în timpul sezonului răcoros.

Mierea de salcâm este folosită ca antiseptic, calmant al tusei, în tratamentul asteniei şi nevrozelor.

Mierea polifloră stimulează pofta de mâncare, îmbunătățește digestia, ajută funcțiile ficatului și crește procentul de hemoglobină în sânge.

Măceșul este cunoscut pentru conținutul său ridicat de vitamina C, un antioxidant puternic care ajută la stimularea sistemului imunitar, luptând împotriva infecțiilor și susținând sănătatea generală. Măceșul are și proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației în organism și la menținerea unui mediu intern favorabil pentru sistemul imunitar.

Substanțele nutritive din cătină sprijină sistemul imunitar, ajutând la prevenirea bolilor și întărirea capacității organismului de a se apăra.

Dovleacul este o sursă bună de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier, magneziu și zinc.

Propolisul conține compuși activi cu proprietăți antibacteriene, antimicrobiene și antifungice. Acest lucru poate ajuta la combaterea infecțiilor bacteriene și fungice.

Miere salcâm, miere polifloră, măceş (Rosa canina), cătină (Hippophae rhamnoides), dovleac (Cucurbita maxima), tinctură propolis (15%).

ATENȚIONĂRI:

Interzis diabeticilor;
A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic;
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor;
Suplimentele almentare nu trebue să excludă o dietă variată și echilibrată și un regim de viață sănătos.

Copii: 1-3 lingurițe/zi;

Adulți: 1-2 linguri/zi.

Lasă o opinie


Evaluarea ta:


Produse asemănătoare

__
25.00 lei
0.0 (0)
40.00 lei
5.0 (1)
22.00 lei
0.0 (0)